آرامیس مشاور




کدامیک: مشاور، روانپزشک یا روانکاو؟

همانطور که در درمان بیماری های جسمی متناسب با بیماری باید به پزشک متخصص مراجعه کرد، برای معالجه بیماری های روانی هم درمان گرانی تربیت شده اند که بسته به نوع و درجه بیماری تان می توانند به شما کمک کنند. روانپزشک، روانکاو، مشاور و روانشناس بالینی از جمله این متخصصان هستند. آگاهی و شناخت نسبت به کار و وظیفه این افراد می تواند درمان بهتری برای ما به ارمغان آورد:

اگر به غیر از ریشه های درمانی، به دنبال آگاهی ریشه ای از تمایلات ناخودآگاه خود هستید و همچنین از بیماری های روانی حاد رنج می برید، یک روانکاو می تواند کمک خوبی برای شما باشد.
روش درمان در روانکاوری برخلاف روش های دیگر درمانی طولانی مدت بوده, اما اثرات آن پایدار است و در این روش درمانی روانکاو با کمک فرد، ساختار روانی وی را از دوران کودکی تا حال بازسازی می کند.
اما روانپزشک تنها از منظر پزشکی به روان نگاه می کند. از آنجایی که در اکثر ناهنجاری های روانی، سطح کارایی و تعاملات فرد تا حدی دچار مشکل می شود، روانپزشک به کمک دارو سعی می کند به صورت مقطعی بحران روانی را بر طرف کند.
آنهایی که از اضطراب های کوتاه مدت یا ناهنجاری های مقطعی روانی رنج می برند، می توانند به روانپزشک مراجعه کنند.
اگر می خواهید مشکلات تان را آنطور که حس می کنید با یک متخصص مطرح کنید، حرف دل تان را بزنید و از آسان ترین راه برای حل آنها با خبر شوید، از مشاوره ها کمک بگیرید. مشاورانی که در درمانگاه های روانشناسی فعالیت می کنند، می توانند طرف مشورت شما قرار گیرند.
یک مشاور روانشناسی می تواند در مورد نحوه ارتباط با فرزندتان یا مشکلات روانی پیش و پس از ازدواج و ... به شما مشورت دهد.
روانشناسان بالینی هم با استفاده از گرایش های متعدد درمانی چون؛ شناخت درمان، رفتار درمانی و ... به درمان می پردازند.
اگر کودک شما دچار ناهنجاری های روانی حاد و مزمن است می توانید به یک روانشناس کودکان استثنایی مراجعه کنید. خیلی ها به اشتباه فکر می کنند که این قبیل روانشناسان، تنها به درمان کودکان عقب مانده ذهنی یا جسمی می پردازند. متخصصان این حوزه با توجه به اطلاعات بالینی ای که از کودک به دست می آورند، اقدام به درمان او می کنند.


مرکز مشاوره آموزشی، پژوهشی، درمانی آرامیس